Kristina Radenković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Voditeljka RTS, Kristina Radenković, je već godinama u braku sa Nikolom Radojevićem, sa kojim se ne pojavljuje često u javnosti.

Kristina je jednom za medije otkrila da je njihova ljubavna priča počela sasvim slučajno, kada je Nikola izgubio psa.

- Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuče.

Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - ispričala je Kristina svojevremeno.

Ona je svojevremeno rekla i da je njen izabranik i te kako posvećen otac njihovo dvoje dece, ali i idealan suprug, i da joj pomaže oko svih obaveza oko mališana.

- Mi nemamo problem oko deljenja obaveza, oboje učestvujemo u odrastanju i vaspitavanju naše ćerke. Nikola mi pomaže u svemu i zasad je divan. Da nije - ne bi bilo drugog deteta, mada trećeg sigurno neće biti, matora sam za to - rekla je ona tada.

Ona je tada istakla da između nje i supruga Nikole Radojevića nema prepirki pa navikivanja nisu deo njihovog bračnog života, kao i utrkivanje čija će biti poslednja.

- Kod nas niko nije glasniji jer ne vičemo. Prepirke se dešavaju samo u telefonskim porukama, čim se vidimo, prasnemo u smeh... Nismo vikali ni pre dece, a tek sada to izbegavamo - kaže ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading