Sloboda i Vuk
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Glumac Vuk Kostić može se pohvaliti da je jedan od zapaženijih glumaca na našoj glumačkoj sceni, zavidnom karijerom, ali kako on navodi nedostaje jedno da bi on bio kompletan i ispunjen.

- Sreća je u malim stvarima, nije srećan onaj ko mnogo ima, nego onaj kome malo treba. Valjalo bi da dobijem dete, to je jedino što mi je bitno. Ostvario sam se kao glumac, ne patim od toga da budem uspešniji. Danas ne smeš mnogo da pričaš o tome da si srećan, odmah počnu da te mrze. Volim stvari koje imam i negujem, zdravlje mi je bitno, i još samo nedostaje to ostvarenje roditeljske uloge - započeo je Vuk naglasivši da bi voleo da ima brak kakav su imali njegovi roditelji, pun ljubavi, razumevanja i poštovanja.

- Odrastao sam gledajući skladan brak, i svi oko mene ga imaju. To je prvo ono što utiče na tebe, svi kumovi moji imaju skladan brak. Moraš da imaš neki cilj, ali biće onako kako bude.. Voleo bih, to je moja želja, takav je bio moj ćale prema meni, i moja majka prema ocu. Brak je sveta tajna, kad ste jedno. Ljudi se ugledaju na odnose u porodici, ugledaju se na roditelje. Moj tata je držao moju mamu kao malo vode na dlanu, ja bih tako isto voleo - zaključio je Kostić.

Vuk voli da provodi  mnogo vremena da provodi u prirodi, pa je  kupio vikendicu na Mokroj Gori, a jedrilicu, koju je nasledio od oca, je morao da proda.

- Da, kupio sam vikendicu, ali to su bile druge godine. To vreme ne znam da li će se vratiti, voleo bih to, naravno, ali ne verujem. Jedrilica je pripadala tati. Prodao sam je očevom drugu jer nisam mogao da plaćam ležarinu. Da sam plaćao ležarinu, to bi bilo preskupo. Nije ona preterano vredna, a ja svakako imam preko leta za plovidbu par čamaca i ribaricu - rekao je Kostić za magazin "Story".

Podsetimo, Vuk potiče iz glumačke porodice, njegov pokojni otac Mihailo Kostić Pljaka je takođe bio glumac a Kostić je ljubav prema ovoj umetnosti nasledio od njega, Vuk ima i brata Nestora.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading