Dragana Mirković
Foto: Promo/Foto: Dejan Milićević

Pevačica Dragana Mirković sa porodicom prošla jedan od najtužnijih dana jer je preminula, majka njenog muža Tonija Bijelića.

Dragana je sada otkrila kako su se nosili sa nedavnom tragedijom koja ih je zadesila:

- To je bio veliki šok za celu moju porodicu i sasvim je bilo logično da pomerim koncerte u Areni, iako to niko nije očekivao. Ja nisam mogla da pevam i bila sam najpotrebnija svojoj porodici u tom momentu i to je samo bio jedan logičan sled događaja. Meni je prethodna godina bila baš problematična, imala sam otkazivanje koncerata u Autraliji zbog one strašne tragedije koja se dogodila u našoj zemlji. Prvom prilikom sam išla da nadoknadim to organizatorima bez novca, jer je to bila moja želja da prekinem turneju. Tada sam otpevala tri koncerta besplatno - rekla je ona.

Dragana i Džej bili su veliki prijatelji, a ona je sada otkrila i da li je pogledal film "Nedelja".

- Ja još uvek nisam odgledala film "Nedelja", gledaću u Beču sada devetog februara. Kada je bila premijera filma u Beogradu ja nisam mogla da dođem, ali da sam bila u Srbiji sigurno bih došla na premijeru. Džej je na neki način počeo sa mnom, bio je dugo gost na mojim turnejama. Poslednjih godina njegovog života on je dolazio kod nas u Beč. Pomogli smo mu pri nekom zdravstvenom zahvatu kada je srce bilo u pitanju, pomogli smo mu i da dobije penziju u Beču jer je tamo bio prijavljen i mi smo zaista bili jako bliski do poslednjeg dana njegovog života. Meni je Džej bio jako drag, ja svoje ljude ne zaboravljam - rekla je pevačica.

Potom, Dragana je istakla kako bi reagovala da je njoj bila ponuđena pesma "Za kraj".

- Radi se o Džeju, muškom pevaču... Čak i da su mi ponudili ja bih odbila i rekla da je to za muškog pevača. To je neko moje lično viđenje, ne mora da znači da sam u pravu, ali bih tako lično odreagovala. Meni se dopada i kako su Husa i Ceca to uradili, sad je na publici da odabere šta se kome više dopada - završila je ona za Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading