Kaja Ostojić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Kaja Ostojić okrenula se estetskoj hirurgiji. Budući da je primetila da joj je tonus u predelu očnih kapaka opao sa godinama, pre oko nedelju dana je otišla na operaciju istih.

Naime, pevačica je primetila da joj promene u predelu kapaka smetaju i prilikom šminkanja, pa se zato uputila prema jednoj privatnoj prestoničkoj klinici gde je uradila operaciju.

Konačni rezultat biće vidljiv za nekoliko dana.

- Kaja je perfekcionista, voli da izgleda savršeno. Zahvaljujući dobroj genetici i pravilnim crtama lica, nikada pre nije morala da ide pod nož, već je kvalitet kože i jedrinu održavala isključivo neinvazivnim tretmanima poput PRP-a, hijalurona, botoksa... Međutim, sada je odlučila da operiše kapke kako bi ih zategla, a tom prilikom je malo iskosila i oči - rekao je najpre za „Informer" izvor blizak Kaji, pa otkrio da ona danas, nedelju dana od intervencije, skida konce.

Podsetimo, Kaja je već duže vremena u žiži interesovanja zbog svog braka u koji je ušla jako mlada a bivši muž joj je devet godina proveo u zatvoru. Tim povodom jednom prilikom je govorila o njihovom odnosu nakon razvoda: - Nisam dobila ni jednu alimentaciju u životu -

BONUS VIDEO:

Amina Mina

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading