Nadežda Biljić
Foto: Privatna arhiva/Foto: Promo

Popularna pevačica Nadežda Biljić s početkom godine ušla je u novo poglavlje muzičke karijere.

Pevačica koju krasi izvrstan glas i posebna emocija otpočela je saradnju sa jednim od najplodonosnijih autora na domaćoj estradnoj sceni Mirkom Ćajićem, sinom nezaboravnog autorskog dvojca jugoslovenske muzičke scene Raleta i Marije Ćajić, koji su potpisali nezaboravne hitove Lepe Brene, Ljube Aličića, Halida Muslimovića, Gordane Stojićević. Mirko Ćajić nedavno se vratio autorskom radu na velika vrata uradivši Mariji Šerifović najnoviji hit "Drugačija", a sada je za Nadežu Billjić pripremio dve dirljive balade "Pričaj mi o njoj" i "Živi svoj život sine". 

Ove dve pesme su samo uvertira za album prvenac koji će biti prekretnica u Nadeždinoj karijeri, budući da će je rešila da snima samo kvalitetne i pevački zahtevne numere. Nadežda Biljić, koja je svoj raskošan glas pokazala još u takmičenju "Zvezde Granda", objavila je na svom Youtube kanalu najavu obe numere, a njeni obožavaoci posebno se oduševili pesmom "Živi svoj život sine" koju je posvetila sinu Longu, a koja je već iako se radi o demo snimku ušla na trendig listu na popularnoj platformi You-Tube. 

- Hvala publici koja je nestrpljivo čekala moje nove pesme. Nije mi bila ideja da snimam komercijalne pesme, već pesme koje će da žive. Kada sam prvi put čula pesmu „Pričaj mi o njoj“ potpuno sam znala da je odličan izbor, ali kada sam čula pesmu „Živi svoj život sine“ emotivno me je slomila i znala sam da je to pesma koju želim da posvetim svom sinu. Ta pesma nosi mnogo jaku poruku, a verujem da će publika prepoznati emociju, jer sam je zaista otpevala iz duše – poručila je pevačica.

Ako se po jutru dan poznaje, Nadežda ima hit koji će mnogi voleti, a posebno majke.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading