MIROSLAV ILIĆ OTVORIO DUŠU O ALKOHOLIZMU: Vređao sam ljude oko sebe, ne ponosim se time
Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Pevač Miroslav Ilić ne krije da je svojevremeno imao veliki problem sa alkoholom. Naime, on je priznao da je shvatio da mora da se reši tog opakog poroka kada je shvatio koliko je postao loš po svoje najbliže i okolinu.

Pio sam do 1989. godine. Dešavalo se i da slomim neku čašu. Te godine sam stavio tačku i izvukao se iz svega, odnosno iz alkohola. Bio sam veoma prljav igrač kad popijem. Nije bilo prijatno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vređao ljude oko sebe - rekao je slavuj iz Mrčajevaca jednom prilikom za medije.

- Kad se napijem, nisam znao šta radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene. Nisam umeo da pijem, a pio sam mnogo. Zamislite čoveka budalu koji ženi zapali svu garderobu… Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše - rekao je Miroslav, pa dodao da se pred ikonom zakleo da više neće okusiti ni kapi i održao je reč, prenosi Telegraf.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading