MILICA KON PONOVO ŠOKIRA Po savetima striptizete redovno koristi vazelin za ovaj ženski trik
Foto: Printscreen/instagram

Osim što je popularna voditeljka formata "Brak na neviđeno" Milica Kon je osvojila i srca svojih pratilaca na Instagramu kojih je sve više.

Naime, Milica je pratioce pridobila jer redovno kači korisne savete za domačinstva i žene generalno, ali na duhovit i vickast način. 

Jedan od mnogih saveta koji je nama privukao pažnju jeste Miličin trik koji je, kako je sama priznala u klipu, maznula od striptizeta.

- Da li znate za foru koju koriste čak i striptizete. A to je da vam parfem što duće traje i da duže mirišete - započela je Milica i dodala:

- Uzemete vazelin ili bebi ulje, evo ja sam uzela vazelin. Istopite ga u posudi sa kljulčalom vodom i potom naprskajte parfem na isti jedno deset puta. Na kraju se samo time namažite i parfem će vam bukvalno trajati do kraja života - rekla je Milica kroz smeh i dodala da ona i supruga sprema tako da miriše kada ide da se vidi sa devojkom.

Naravno, to za devojku se našalila.

Podsetimo, ona je u jednoj emisiji ispričala da je suprug u svemu podržava, te da je galantan:

- On meni daje tu slobodu... sve nam finansira, ne neki drugi baja. Ma namazan je on. Kaže: ''Ja ću sve da vam završim, rezervišem'', pametno on to radi. Naš brak traje baš dugo, evo već 12 godina, a ja se osećam kao devojka - zaključila je Milica u emisiji na Kurir TV govoreći o svom braku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading