Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Javnost i mediji u regionu danima bruje o slučaju Severine Vučković! Naime, njoj je na sudu u Hrvatskoj po drugi put oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom u korist njenog bivšeg partnera Milana Popovića.

S tim u vezi mnogi poznati digli su se na noge i podržali Seve javno. Svi oni smatraju, mahom su među njima takođe majke, da se nijednom detetu ne sme oduzeti pravo na odrastanje uz mamu.

Među njima našla se umetnica i muzičarka MC Sajsi, takođe majka, koja je oštro osudila sve što se događa Severini.

- Severinin slučaj je primer brutalne demonstracije moći nad jednom majkom. Okolnosti nam dozvoljavaju da imamo uvid u to jer je Seve javna ličnost, a javno mnjenje je u neverici kako je to moguće - rekla je Sajsi za medije i dodala:

- Zaustavimo se na trenutak i pokušajmo da dosegnemo do velike istine: majke na ovim prostorima nezaštićene su, ucenjivane, zastrašivane, ništa u ovom društvu nije po meri majke - zaključila je Sajsi koja je inače sarađivala sa Severinom.

Podsetimo, Seve se na svom nastupu slomila i briznula u plač dok je izvodila numeru "Rođeno moje". Nakon toga smogla je snage i poslala jasnu poruku da se ne predaje:

- Jer što me nije ubilo... neće me ni ubiti. Na njima kola nek se slome - kako glasio deo pesme, koji je pevačica prigodno izmenila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading