Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Jedna od najpopularnijih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, poslednjih meseci konstantno je bila u žiži javnosti, a posebno interesovanje i oduševljenje kod njenih fanova izazvao je njen koncert pred oko 20.000 ljudi u Štark Areni.

Pavlovićeva je nakon koncerta održala još nekoliko koncerata u okviru Nove godine i Božića, obavestila fanove da je ušla u muzički studio na nekoliko dana i ubrzo zatim nestala.

Kao što smo već pisali, Milica se od tog momenta nije oglašavala prvo osam dana, što je izazvalo čuđenje kod njenih fanova, a onda je preraslo u strah i paniku.

Milica Pavlović

Foto: Alo.rs

 

Danas je već dve nedelje kako Milica nije objavila nijedan post i story na Instagramu, kao ni na drugim društvenim mrežama.

- Pošto Milice nema već duže vreme na društvenim mrežama ja mislim da je vreme da banemo u Bunibrod - jedan je od komentara zabrinutih fanova, dok su se mnogi nadovezali i složili sa njim.

- Za to vreme postavlja se pitanje šta se to zaista dešava sa Milicom, gde je i šta radi, ali jedno je sigurno - saznaćemo kad za to dođe momenat.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading