Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Kada je reč o modnim stajlinzima pop dive Jelene Karleuše poznato je da pevačica uvek ide u korak sa vremenom. 

Pevačica je nedavno objavila dva nova albuma. Za tu priliku ponela je posebno pripremljene kostime, koji nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Karleuša je prepoznatljiva po svom stilu, zbog kog se svojevremeno našla u svim svetskim medijima, pa tako i ne čudi to, što je za kostim iskeširala, kako tvrdi, 30.000 evra.

Ipak, sada je sve fanove šokirala priznanjem da je zbog ovog modnog izuma završila u ranama.

- Inače, ljudi ne znaju da ovaj kostim predstavlja unikatan model jednog od najboljih svetskih dizajnera. Izrada je trajala mesec dana, a ovo što držim na ramenima je teško 20 kg (nije na naduvavanje kako neki misle). Ove scene sam snimala ceo jedan dan i imala ozbiljne podlive na ramenima. Iako o cenama stvarno nikada ne govorim, ya ovaj kostim je interesantno to, da je koštao 30.000 evra! Drugi, manji i sličan ovome, napravljen je za turneju američke pevačice Bijonse. Čisto da znate, da imate pevačicu za trku - napisala je JK.

Podsetimo, Nika Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, sa sestrom Atinom i majkom trenuto boravi u Dubaiju.

Jelena i Duško nisu u dobrim odnosima, njihove naslednice žive sa pevačicom, a Nika se sada oglasila na svom Istagram nalogu i uputila jaku poruku ocu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading