VELIKA NEPRIJATNOSTI! Emina Jahović konačno razvezala jezik i otkrila kako je bila prihvaćena u porodici bivšeg muža
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Emina Jahović, gostujući u jednoj emisiji, otvorila je dušu, pa se dotakla i odnosa sa bivšom svekrvom.

Emina Jahović i Mustafa Sandal važili su za idealan par kako u Srbiji, tako i u Turskoj. Zato se i dan danas retko može pročitati vest o jednom, a da se bar kroz priču ne provuče nešto o onom drugom.

Njih dvoje su stavili tačku na desetogodišnji brak, a pevačica je nedavno otkrila detalje koje javnost do sada nije znala.

Naime, bivša svekrva se na prvi pogled činila nepristupačnom, međutim stvari su se vrlo brzo promenile.

- Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala, to je bio pogled katastrofa. Pritom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena. Najbolja je baba na svetu, ali s obzirom na to da je Mustafa jedinac, u početku je imala odbrambeni stav, ovo je moja teritorija…Kada nas je pogledala, odmah je trebalo da sa okrenemo i nestanemo - prisetila se Emina.

Njih dve su ubrzo postale veoma bliske.

- Posle toga, međutim, nas dve smo postale jako dobre prijateljice. Ona je realna žena, dosta se trudila i mučila za Mustafu. Razvela se kada je imala 18 godina. Nije se ponovo udavala, ne zato što je konzervativna, nego zato što ima neka svoja pravila u životu. Imala je posle toga jednu ljubav, za koju je htela da se uda, ali nešto tu nije… Zapravo je tražila nekoga ko će Mustafi biti očinska figura, nije to našla i ceo život je posvetila detetu - istakla je Emina u emisiji "Ako progovorim" na K1.

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se 2018. godine, nakon 10 godina braka iz koga su dobili dva sina: Jamana i Javuza.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading