Porodica Jelene Karleuše
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko se ne libi da javno iznese svoje mišljenje i stav po pitanju aktuelnih dešavanja, te tako često izazove buru u javnosti. 

Karleuša je sada govorila o okolnostima u kojima je započela svoju karijeru, a dotakla se i filma o Džeju "Nedelja" koji je nedavno premijerno prikazan. 

Polovinom 90-ih je zenit svoje popularnosti doživeo i Džej Ramadanovski. Film "Nedelja" je ponovo otvorio stare rane svedocima tog vremena.

- Nisam pogledala film o Džeju, ali sam odlično poznavala Džeja. Ja sam Džeja mnogo volela i on je voleo mene. On je izuzetno poštovao moju majku i bili su prijatelji. Ali je Džej bio momak sa Dorćola, mnogo stariji od mene, koji je bio okružen tim svetom sa one strane zakona. On je prosto bio, njegova muzika, njegovi tekstovi, način na koji je pevao, njegovi počeci, njegovo tužno detinjstvo i odrastanje je bilo nešto što je mnoge momke izgubljene u vihoru devedesetih inspirisalo, davalo im snagu, taj njegov glas, ta njegova muzika da izdrže u tom nekom pronalasku sopstvenog puta koji je uglavnom bio loš i površan - opisala je Jelena. 

Jedna od najupečatljivijih tema iz filma je odnos Džeja i njegovog brata od tetke Ise Lere. Džambino ubistvo je još slučaj koji izaziva pažnju. Jelena je sada iznela tvrdnje da je upravo njega ubio Arkan, a da je, kako ona kaže, sve to znao i Džej, ali je navodno morao da ćuti. 

- Koliko ja znam, Arkan je ubio rođaka ili čak brata od Džeja Ramadanovskog. Tako, to se zna. Ne znam šta su u filmu pokazali, ali mi je bilo tužno da je to Džej i znao, ali je bio primoran da bude zabavljač tih likova poput Arkana jer nije imao drugog izbora. Ono što bih dodala je jedan paradoks. Jedan paradoks je da baš supruga Željka Ražnatovića Arkana, koji je ubio brata od Džeja, peva naslovnu numeru soundtrack iz ovog filma. Drago mi je što se to desilo. Jedan paradoks koji na neki način i oslikava paradoks i tih godina. I nas kao naroda, gde su oni najgori bili predstavljeni kao naši predstavnici, a u stvari su bili nešto protiv čega smo morali da se borimo, ali dugo godina nismo uspevali - rekla je Jelena Karleuša za "Kurir", u intervjuu kod Maše Kostić. 

BONUS VIDEO:


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading