ONA JE MENJALA SANJU KUŽET U ZVEZDAMA GRANDA: Bila je šokirana nakon saopštene odluke: Molim vas, zašto baš ja?!
Foto: Printscreen TV Prva

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet, uskoro će otići na trudničko bolovanje, a u javnosti ne prestaje da se spekuliše o tome ko će doći na njeno mesto.

Njena koleginica, koja takođe radi u Grandu, Sanja Ćulibrk, 2016. godine zamenila je svoju imenjakinju Sanju Kužet na mestu voditeljke "Zvezda Granda", budući da je Kužet tada otišla na trudničko bolovanje. 

Kada se Kužet vratila sa bolovanja, Sanja Ćulibrk prestala je da vodi popularno muzičko takmičenje i posvetila se drugim emisijama na televiziji "Grand".

Osvrćući se na svoje prethodno iskustvo kada je menjala koleginicu voditeljka Sanja Ćulibrk je podelila svoja sećanja na taj period.

- Naravno, pamtim to divno vreme. Iako je prošlo šest godina, to iskustvo je nezaboravno. Još uvek se živo sećam poziva direktora "Grand" televizije, Gorana Šljivića, i moje prve reakcije kada me je zamolio da vodim "Zvezde Granda". Pitala sam: "Molim vas, zašto baš ja?!" Bila sam zaista šokirana, ali i prijatno iznenađena. Bila sam svesna da dobro obavljam posao, ali voditi najgledaniji muzički program u regionu nije mala stvar. Bila je velika čast i zadovoljstvo što su izabrali baš mene. Nedavno mi je Saša Popović rekao da me veoma poštuje i ceni kao voditeljku. Šta više da kažem? - rekla je Sanja Ćulibrk, čime je nagovestila da je i ovog puta za "Grand" upravo ona pravi izbor, te izrazila spremnost za potencijalni povratak na veliku scenu.

Mogućnost povratka Sanje Ćulibrk privukla je interesovanje kako fanova, pogotovo nakon ankete koja je objavljena na Grandovom portalu, gde se na prvom mestu našla upravo ona. 

Zatim, tu su Ana Sević, Ena Popov, Dragana Katić, Bojana Lazić, a 6. ime na spisku je - Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading