Bebi Dol u emisiji
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Poznato je da pevačica Bebi Dol i pre nije volela nešto preterano medijski da se eksponira, a naročito privatan život, ali Draganu Šarić, kako i inače glasi prave ime poznate umetnice, javnost jako dugo nije videla.

U kraju gde živi pevačica, na beogradskoj opštini Vračar, komšije tvrde da Bebi Dol, nakon nekoliko selidbi, živi u stanu koji se nalazi u podrumu, ali i da u isti ulazi kroz garažu.

Nismo je dugo videli. Čini mi se da je poslednji put ovuda šetala pre dva meseca. Poslednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu - rekla je komšinica koja živi dve zgrade od Bebi Dol, dok pevačicin komšija tvrdi kako je čuo Bebi dok se svađala sa momkom.

Nekoliko puta sam je video dok je šetala sa momkom. Svađali su se. Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva - tvrdi komšija.

Podsetimo, Dragana Šarić, koju svi znaju kao Bebi Dol, slavu je stekla odamdesetih godina prošlog veka, potiče iz umetničke porodice, a njen otac bio je džez muzičar Milisav Šarić.

Pevačica je svoju karijeru započela krajem sedamsedesetih godina u bendu "Tarku", zatim sa Goranom Vejvodom formira bend "Anoda Ruž", a potom se posvećuje solo karijeri.

Numera "Mustafa" davne 1981. proglašena je za pesmu godine, nakon toga ne prestaje da niže uspehe, te 1983. godine snima album "Ruže i krv", a te godine dobila je nagradu za najbolji debitanski album.

Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading