Mirko Kodić
Foto: Alo/Alo

Harmonikaš Mirko Kodić i dalje se ne oporavja od iznenadne smrti sina Aleksandra, koji je preminuo u snu. 

On se večeras pojavio na snimanju emisije Amidži Šou, gde je pripadnicima sedme sile otkrio da je iza njega težak period:

- Harmonika jedina može da me vrati u jedan normalan život posle svega što mi se desilo, njoj se predajem sto posto. Čim prestanem da sviram onda već nailze drugi problemi u mozgu ali se nadam da mogu da prevaziđem to, ikako se teško u životu mogu prevazići takve stvari, život ide dalje -  rekao je Mirko 

Mirko Kodić

Alo

 

Ceo intervju možete pogledati u video prilogu na početku teksta.

Podsetimo, Mirko se nakon smrti sina skroz povukao, ali je otkrio da će nastaviti da se bavi muzikom, jer je to njegov Aleksandar voleo. 

- Prvo sam rekao da ću skroz da pauziram kad je muzika u pitanju, a onda sam shvatio da moj naslednik to nikako ne bi želeo. Aleksandar je voleo muziku, odzvanja mi u glavi svaka pesma koju je pevao, pogotovo za Crvenu Zvezdu koju je toliko voleo. Zato sam odlučio da nastavim da radim ono što sam radio, bez trunke toga da me grize savest. Da je drugačija situacija, drugačije bih i postupio - objasnio je pevač sa suzama u očima nedavno, pa je dodao: 

- Mnogo kolega je bilo uz mene u najtežem periodu. Naravno, porodica pre svega. Bol za sinom nikad neće da prođe, ali čovek vremenom može da nađe način da se lakše nosi s gubitkom, pa sad kako mu bude - otkrio je Mirko za "Republiku".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading