Mina Kostić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Mina Kostić prijavila je policiji sada već bivšeg dečka Nikolu za nasilje, pretnje i maltretiranje.

Ona se danas, dan nakon posete policiji, prvi put pojavila u javnosti.

Ubzo nakon Mininog pojavljivanja oglasio se Nikola:

Kako je istakao on je taj koji je u tom odnosu bio ugnjetavan i trpeo pevačicinu posesivnost zbog čega nije mogao normalno da funkcioniše.

- Ovako po pitanju dotične imam da kažem da od njene posesivnosti nisam mogao ni kod sestre da odem, ako se ne javim na običan poziv, zove na video-poziv da me potvrdi gde sam i šta radim, išao sam sa njom svuda i gde mi se nije išlo, ja sam sportista, vodim zdrav život i zaista mi nije išlo u prilog da idem svuda sa njom, jednostavno sam išao jer se ona osećala lepše i bolje smatrao sam da je to džentlmenski, kada je njoj odgovaralo da budem sa njom, a kada je njoj išlo u prilog da ne budem prisutan izmišljala je razloge zbog kojih smo se "koškali" - rekao je Nikola i dodao:

- Telefon joj jesam proverio dva puta u životu, samo zato što je žena brisala poruke koje su bile u njemu, kada se sa nekim briše konverzacija, ne briše se jer tu nema ničega, budimo realni, ali nek ja budem nesiguran u sebe, imam li jedan jedini razlog za to? Takođe kad god su je zvali njeni "prijatelji" u startu razgovora naglašavala je da sam tu pored nje, pametnom dosta... Hvala službama što rade svoj posao voleo bih da imam zabranu prilaska doživotno, jer bih se jedino na taj način zaštitio... S verom da neće opet prilaziti mojoj majci i meni i insistirati na komunikaciji... Želim joj svu sreću - poručio je Minin bivši dečko za Pink.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading