Mina Kostić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Mina Kostić navodno je prijavila policiji dečka Nikolu zbog maltretiranja.

Ona je, kako prenose domaći mediji, podnela krivičnu prijavu protiv svog emotivnog partnera.

Mina je sa Nikolom bila u vezi godinu i po dana.

- Mina i Nikola su neko vreme imali skladnu vezu. Međutim, poslednjih meseci je prošla kroz pakao. Trpela je ljubomorne scene, dramu, ciku, viku i dreku. Međutim, kap je prelila čašu i ona je prošle nedelje otišla u policiju i prijavila ga. Nije želela da trpi nijedan vid nasilja. Slao joj je neprimerene poruke, bilo je tu raznih situacija, ali više ništa nije mogla da toleriše. Pokušala je da mu na lep način objasni da je najbolje da više ne budu zajedno, ali što je prema njemu bila više fer i korektna, on je bio agresivniji. Nije želela da trpi i ćuti, pa je otišla u MUP na Voždovcu i podnela prijavu - priča izvor, a prenosi "Kurir".

Nikola je navodno saslušan u policiji, a Mina nije želela da komentariše ovu temu.

- Živa sam, sve je okej. Nemam komentar. Kad dođe vreme, bićete obavešteni. Hvala na razumevanju - rekla je ona za Telegraf.

Osim toga, pevačica se oglasila i za "Republiku":

- Tačno je da sam otišla u policiju, ali nije došlo do nekog fizičkog obračuna, ako me to sada pitate. Bilo je nekog koškanja u našem odnosu, ali to je sve što imam da kažem. Ne bih da se piše previše o svemu, dovoljno je. Gledala sam da sve rešim na najbolji mogući način - objasnila je folkerka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading