Manda
Foto: Printscreen/Foto: Alo.rs

Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je 2016. godine i to na sceni.

Iza sebe je ostavio sinove Marka i Andriju i suprugu, takođe glumicu, Anju Mandić, koja je jednom prilikom otvorila dušu i progovorila o suprugovoj smrti.

Dok je igrao svoju poslednju predstavu u publici su bili Anja i sin, koji su bili svedoci Mandinoj smrti.

Tog dana, kak je Anja navela u svojoj ispovesti, prvi put se nisu poljubili pred njegov izlazak na scenu, što je bio jedan od njihovih redovnih rituala.

- Na samom početku Manda je sa tog broda na kome glumi Kapetana Kuku pao. Kad se to desilo, prvo sam pomislila: "Pogledaj, sad je smislio da kobajagi padne u vodu", međutim on je dugo ostao u tom položaju. Posumnjala sam da nešto nije u redu - ispričala je Anja koja je primetila da su Mandi oči bile otvorene.

 - Okrenula sam glavu, bilo je dosta kolega. Bila je i Boba Mićalović sa decom i kako sam okrenula glavu, jer se čuo smeh dece, videla sam njen zbunjeni pogled i to je bio znak da nešto nije u redu. Iz prvog reda sam naskočila na scenu, ne znam kako - istakla je ona i dodala:

- Samo sam želela da mu vidim oči zatvorene, da je pao u nesvest. Međutim, njemu su oči bile otvorene, po tome sam videla da nešto nije u redu. Šta se racionalno posle toga dešavalo ja se ne sećam - rekla je Anja tada u meisiji "Preživeli".

Anja je, kako kaže, utehu našla u sinu Andriji. Znajući koliko mu je potrebna, morala je da nastavi dalje i prošlost ostavi za sobom.

 - Rekla bih da ima dosta Miloradovih osobina. Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali se na svoj račun - rekla je Anja za "Gloriju" i dodala:

 - I naravno, sad je u fazi da nekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži svoje bliske - navela je ponosna majka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading