ZNAM KROZ KAKAV PAKAO PROLAZI! Isplivali najnoviji detalji o Đorđu Davidu, pevačica stupila u kontakt sa njim
Foto: Alo/Printscreen Zvezde Granda

Muzičar i član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću u Makedoniji, u kojoj je jedna osoba stradala. 

Pevačica Zorana Pavić, bliska prijateljica Đorđa Davida, oglasila se sada i otkrila da li se čula sa njim nakon stravične nesreće:

-  To se svakome može dogoditi, ko god, bilo šta ružno prokomentariše, mora da pođe od toga, to može svakome da se desi. Znam kroz kakav pakao prolazi. Ja sam poslala glasovnu podrške. Kao i u životu, i u saobraćaju su nepredvidive stvari, za koje možda nismo krivi, već nam se dese, nametnuto da se nosimo sa njima - ispričala je Zorana za Republiku. 

Podsetimo, kreativni direktor "Granda", Saša Popović otkrio je da se čuo sa Đorđem, te ispričao više detalja o nezgodi u kojoj je roker učestvovao. 

- Čuli smo se odmah dok je bio na licu mesta, zvao sam ga, sve mi je ispričao, više od toga ne znam. Rekao je da mora još nekoliko dana da ostane tamo zbog procedure. U onoj magli i onim uslovima je naleteo na nešto što se već desilo. Vidim da mu je najteže jer je žena preminula.

- Nije bilo do toga ni što su ga ušivali, samo da je žena živa. Kaže da je totalna šteta njegovog automobila, ali ima puno prijatelja tamo u Makedoniji, Vranju, snaći će se za prevoz do Beograda. Jedini problem je što čovek nosi na duši ženu koja je preminula. Kako je i javni tužilac rekao, on je naleteo iza krivine, već se taj sudar desio...Da podsetimo, Tužilaštvo Severne Makedonije oglasilo se o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kumanova, u kojoj je učestvovao i Đorđe David i u kojoj je stradala jedna osoba, a više je povređeno - rekao je on za "Blic". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading