Đorđe
Foto: Printscreen/Printscreen

Roker Đorđe David sinoć je u Severnoj Makedoniji doživeo saobraćajnu nesreću na autoputu u kojoj je preminula žena.

Lj. T. (49), koju je vozač udario na autoputu, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Kumanovo-Tabanovci.

Nažalost, ovo nije jedina tragedija u životu rokera. On je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, a i on je tada sa njim bio u automobilu.

OSTAO JE NA MESTU MRTAV! Đorđe David je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca

Printscreen

 

Đorđe je o najtežem trenutku govorio u jednoj ispovesti, a tada je otkrio da je ta nesreća bila nameštena i da se sve desilo zbog politike.

Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu i smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj – rekao je on jednom prilikom za Grand.

David se tada kroz suze prisetio momenta kada su doživeli nesreću u kojoj je otac stradao, a on je prošao bez ikakvih povreda.

- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi - kazao je Đorđe.

U velikoj ispovesti, Đorođe je prizano da je ta tragedija ostavila velike posledice u njegovom životu i da je kasnije upravo zbog toga krenuo putem poroka iz kog se kasnije izvukao.

- Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima koji su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Zahvaljujući sportu i porodici, a nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika država i predsedništa i svaka smrta je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredelio za umetnost i za čist način života -ispričao je roker.

Podsetimo, roker se nakon udesa oglasio, kada je saopštio da su analize urađene i da u krvi navodno nije imao alkohol niti druge supstance.

- Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala - rekao je Đorđe David za "Grand" i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao zakonsku proceduru nakon udesa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading