SRPSKOJ PEVAČICI BABA KUPILA JAHTU! Otkrila da je dobila i stan u Monte Karlu:  Ne vidim problem!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Sandra Afrika niže uspehe a u žiži javnosti ostala je kada je izjavila da joj je baba kupila jahtu kao u automobil marke mercedes i stan u Monte Karlu.

Naime, dok su medije punili naslovi i tekstovi o njenoj jahti, kao i odakle joj novca da istu kupi, Sandra je izjavila da je luksuzno plovilo dobila na poklon od svoje babe.

Nakon što su se mnogi pitali odakle babi penzionerki novac za skupocene stvari, pevačica je rešila da objasni.

- Moji baba i deda su 40 godina u Nemačkoj. Žive tamo, rade tamo. To su mamini roditelji i mamin rođeni brat. Svi su tamo, tako da ne vidim problem zbog toga što sam rekla da je meni baka kupila automobil i ostavila stan u Monte Karlu - rekla je Sandra Afrika u emisiji "Ekskluziv" na Prvoj srpskoj televiziji.

Podsetimo, ljubavni život Sandre Afrike često je intrigirao javnost, a sada je otkrila da ima kandidata sa kojim će da pravi dete.

Popularna pevačica poslednjih godina ulagala je sve u muzičku karijeru, ali je došao trenutak kada je obratila pažnju i na privatni život.

Ipak, priznala je da i dalje žrtvuje ljubav zarad posla, ali da ima muškarca u svom životu.

- Imala sam mnogo nedoumica na početku godine! Rekla sam sebi u jednom trenutku '' Šta ću sad, da li da ostanem trudna ili da snimam album''. Nisam znala šta ću pre! Odlučila sam se ipak za album prvenstveno! Kandidata za bebu imam, ali ostajem tajnovita - rekla je Sandra kroz osmeh u emisiji "Magazin in".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ЦиПкА

21.01.2024 23:58

...помози овој певаљки.А шта ,БАБА, добија за узврат???

Čuj ovo

22.01.2024 01:00

Baba joj ostavila stan u Monte Karlu i kupila joj jahtu. Ta baba mora da je multimilionerka ili joj je kandidat za bebu platio da mu je rodi.