Andrijana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Andrijana Lazić, izgubila je život kada je pala sa 24. sprata u Dubaiju,

Okolnosti pod kojima je nastradada još nisu poznate, a javnost je ova vest duboko potresla. Njeni najbliži su u sve gorem stanju i ne mogu da veruju da je više nema.

Andrijana je,podsetimo, juče, uz prisustvo brojnih prijatelja, rodbine i  porodice, ispraćena na večni počinak u rodnom mestu, a kako mediji prenose, njeni se sve teže nose s gubitkom.

- Moja supruga i ja smo van sebe. Delujem smireno ljudima, ali ja spavam na svaka tri sata jer smo na sedativima. Primamo injekcije ujutru i uveče, pa nas to drži. Samo mi znamo kako nam je! Ovo je šok, ne bih nikome mogao tako nešto da poželim. Kroz kuću nam je prošlo na hiljade ljudi. Mog anđela više nema, to je sada sve što znam - rekao je s knedlom u grlu Nebojša za Republiku.

- Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, posle je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću. To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i retko kad smo ga puštali unutra. On je predosetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Videli smo da psu idu suze, nismo mogli da verujemo. Pitajte i komšije, oko 2.000 ljudi mi je do danas prošlo kroz kuću, svi su videli isto što i ja. Evo i sad vidite kako je tužan, sve je predosetio. Kad otvorim prozor, on samo želi, gleda me i ništa ne radi. Inače, mislim da je pala sa terase kad je pokušavala da uradi selfi. Usledio je verovatno napad astme, pa je tako pala preko ograde. Nemam drugo objašnjenje - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading