Branka Sovrlić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Čuvena pevačica Branka Sovrlić i njen suprug nisu uspeli da se ostvare kao roditelji, međutim, kako pevačica ističe srećna je što su pored nje odrastali sinovi njenog pokojnog brata za koje je mnogo vezana.

Naime, ona je jako želela da ima decu, ali je sudbina odredila drugačije.

- Želela sam da imam decu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac. Kasnije sam htela da idem na vantelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: "Ma, ima vremena", a vreme je samo odmicalo. Srećna sam što moj brat ima dvojicu sinova. Baš smo bliski, gledam ih kao svoje. Ponosna sam na njih što su završili fakultete i što su dobri ljudi - priča pevačica koja je nakon toga izgubila brate, a od tragedije se nikada nije oporavila:

- Izgubila sam oca, a zatim majku pre deset godina, ali kada mi je brat preminuo, samo što mi srce nije stalo. To mi je mnogo teško palo! On je toliko bio dobar i zdrav, ali je dobio karcinom grla i umro.

Branka je priznala da pliva u bogatstvu, ali da im se nije dalo ono najvažnije.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica za "Srpski telegraf".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading