Duško Tošić
Foto: Alo/Alo

Bivši fudbaler Duško Tošić napunio je juče 39 godina, a tom prilikom organizovao je i proslavu u jednom beogradskom lokalu.

Budući da Duško svoj privatan život ne voli medijski da eksponira, tako je bilo i ovoga puta, te je snimio samo delić atmosfere.

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram i snimio par kadrova iz restorana, a svi su odmah čuli numeru, koja im je zaparala uši, te su pisali da su stihovi numere Darka Lazića namenjeni upravo njegovoj, još uvek zakonitoj supruzi, Jeleni.

Tošić je rođendan proslavio u krugu najbližih u jednoj kafani, budući da su njegove naslednice trenutno, zajedno sa Jelenom, u Dubaiju.

Pop diva Jelena Karleuša odmor provodi sa porodicom, ćerkama Atinom i Nikom, kao i sa prijateljima, u Dubaiju, odakle se redovno oglašava.

Naime, ona je prvo podelila video kako đuska dok prolazi kroz jedan plažni bar, a onda se ponovo oglasila, ali je ovoga puta igrala dok je sedela u jednom od kafića, a prolaznici nisu mogli da skinu pogled sa njenih oblina, budući da je Jelena drastično smršala i dovela liniju do savršenstva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading