Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Printscreen

Danas će se u Velinom Selu u Republici Srpskoj održati sahrana nastradale pevačice Andrijane Lazić, koja je poginula u Dubaiju kada je pala sa 24. sprata.

Sahrana je zakazana za 13 časova, a ožalošćeni su počeli da se okupljaju, među kojima su prijatelji, komšije i članovi porodice dvadesetosmogodišnje devojke.

Povorka ožalošćenih nosi vence i izjavljuje saučešće njenom ocu Nebojši, kao i majci i braći.

Andrijanini najmiliji potom su krenuli ka groblju držeći urukama velike vence odbelih ruža, prenosi "Republika".

Bele ruže, inače, simbolizuju nevinost, mladost i slobodu, a posvete i poslednji pozdravi koji su okačeni na njima su detalji koji slamaju srca.

Potresne scene ispraćene su suzama i tišinom.

Danas se Andrijanin otac Nebojša još jednom oprostio od svoje ćerke na društvenoj mreži Fejsbuk.

Anđele moj, lakše mi je, jer si među anđelima. Nastojao sam biti dobar tata i tvoj zaštitnik kao Beli anđeo. Ali, uzeli su te anđeli sebi i neka te čuvaju! Znaš, moj dobri anđele, svaki dan bez tebe je teži i teži, kako dalje bez tebe? Stalno pomišljam ući ćeš u kuću, sići sa sprata, izaći iz svoje sobe! Nikako da prihvatim realnost da nisi sa nama, pored mene. Toliko nedostaješ, ti sa svim svojim dobrim osobinama, ali i tvojom tvrdoglavošću koja te činila posebnom, jer si imala svoje JA! Želim da te se sećam kao na ovoj slici, vedru, nasmejanu i srećnu! Nadao sam se da ćemo proživeti još mnogo srećnih trenutaka, ali ti ćeš ostati sreća moga srca. Ovi dani bez tebe kidaju dušu, srce, kompletan organizam. Nadam se iskreno da si ti našla svoj mit i to mi je sada najbitnije - napisao je Nebojša na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading