Darko lazić i Zera
Foto: Promo/Foto: PrivatnaArhiva

Folk zvezda Darko Lazić poslednjih godina snimio je nekoliko uspešnih dueta koji su za kratko vreme postali mega hitovi, a posebno su se izdvojili sa kumom Andreanom Čekić, Rastom i Vojažom, Tanjom Savić i drugima.

Međutim, poznato je da ovom folkeru nema ravnog kada su u pitanju narodnjaci, a ovog puta priredio je neočekivano iznenađenje i napravio veliki preokret, koji će se, nema sumnje, veoma dopasti publici!

Naime, on je ukrstio glasovne sposobnosti sa popularnom hip-hop pevačicom Marinom Pezerović, poznatijom kao Zera, a njihova duetska pesma "Prezime", koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, uskoro će ugledati svetlost dana. Saradnji je kumovao Darkov producent Mersed Hadzić, koji je predložio numeru, a svi su se iznenadili time kako se Zera snašla u nešto drugačijem žanru, na koji od nje nismo navikli! .

Zera je jedna od najpopularnijih pevačica među mlađom generacijom, dok Darko godinama unazad slovi za našeg najpopularnijeg folkera, te nema sumnje da će ovaj spoj nadmašiti mnoga očekivanja i napraviti opštu pometnju na estradi. Kada je muzika u pitanju, od Lazića smo navikli da iznenađuje novim stvarima, što je dokazao i sa poslednjim albumom koji je postao jedan od najslušanijih u regionu

Njih dvoje su snimili spot za zajedničku pesmu, a same scene iz spota su nesvakidašnje. Naime, Darko i Zera su pokazali holivudsko umeće, te su ulogama u spotu za zajedničku pesmu dočarali radnju iste. Spot sa vatrom, staklenim flašama, energijom, a njih dvoje u sjajnim kreacijama, nema sumnje da će pesma sa takvim spotom postati veliki hit.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading