Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, pojavila se u Jutarnjem programu "Jutro s dušom" u nesvakidašnjoj kombinaciji, za koju kažu da nije svojstvena voditeljki.

Naime, ona je skratila frizuru na paž, zakopčala se u potpunosti i time pokazala da odiše stilom i kada prekrije svoje dobro poznate atribute.

Komentari ispod objave samo su se nizali, a o komentaru Jovane Jeremić naveliko se već priča.

- Spartanka - napisala je Jovana u objavi.

Podsetimo, voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić i njen izabranik, kralj hleba, Dragan Stanković prvi put su progovorili zajedno pred kamerama Pink televizije. Međutim, pored skladnog odnosa, romanse o kojoj svi pričaju, Jovana Jeremić donela je šok odluku, koju je podelila sa milionskim gledaocima Ružičastog kanala. 

Naime, atraktivna voditeljka odlučila je da stavi tačku na medijsko eksponiranje privatnog života, jer je istakla da radi na velikim projektima, koje će uskoro predstaviti njenim vernim gledaocima, a mnogi će se naći baš na ružičastoj televiziji. 

- Povlačim se iz medija, jer spremam veliki bum za koji mesec. Krećem u realizaciju nekih projekata, u februaru pravim pauzu. Medijska scena u Srbiji, gde ja ne dajem nijedan intervju u medijima. Imam razloge zašto to želim. Sada imate priliku i to je to - rekla je Jovana Jeremić za "Premijeru".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading