Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Andrijana Lazić preminula je 10. januara u Dubaiju kada je pala sa 24. sprata zgrade, a danas, na dan sahrane, porodica je odlučila da objavi njene dve pesme.

Telo nastradale dvadesetosmogodišnjakinje sinoć je stiglo u Srbiju, te će se danas održati sahrana u rodnom Velinom selu.

Njeni najmiliji odlučili su da na dan sahrane, u čast pevačice, objeve dve pesme na kojima je Andrijana u poslednje vreme radila i koje je planirala da izda.

Pesme nose naziv "Ubiću te" i "Perverzno", a to su ujedno i pesme sa kojima je Lazićeva trebalo da započne svoju muzičku karijeru.

Tekstove za pesme, koje je komponovao Goran Ratković Rale, napisala je Marina Tucaković pred svoju smrt, ali Lazićeva i Marina nisu stigle da seupoznaju.

Podsetimo, folker Miloš Bojanić poznavao je pokojnu pevačicu, te je za medije govorio o njoj.

- Sa celom porodicom smo prijatelji. To je jedna dušica, mnogo druželjubivo dete. Bila je jako vezana za moju Branku. To rečima ne mogu da vam opišem koliko su se volele. I mene kad god vidi uvek je pokazivala poštovanje. Jednom prilikom mi je rekla:"Čika Miloše, ja želim da pevam". Zanimalo je kako funkcioniše estrada, želela je sve da zna. Savetovala se sa mnom. Rekao sam joj ko peva zlo ne misli. Video sam u njoj želju za muzikom. Lepa je, mlada i preporučio sam joj da treba da radi na svojoj karijeri. Tako je i bilo. Snimila je sa Raletom pesme i kod nas u kući u Sremskoj Kamenici je uradila spot. Ali, eto sudbina je htela nešto drugo. Bila je luda za Brankom i voljena u svakom društvu. Nažalost, cela porodica je zavijena u crno. Žensko dete, posebno vezana za svog oca - ispričao je Miloš za "Kurir".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading