Andrijana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Andrijana Lazić poginula 10. januara 2024. u Dubaiju. Kako tvrde naši mediji, pevačica je pala sa 24. sprata zgrade, a imala je samo 28 godina.

Telo dvadesetosmogodišnje pevačice stiže u Srbiju, a njen otac, majka i dva brata neutešni su zbog stravične tragedije koja ih je zavila u crno.

Od nje oprostili su se i njeni školski drugovi:

- Draga naša Adamsice, prerano si nas napustila, a najlepše trenutke zajedničkog života tek smo dočekali sa tobom. Najlepši trenuci posle našeg školovanja. Adamsice je ostala bez jedne princeze, još jedne odlične učenice, miljenice i naših učitelja i nas. Zahvaljujemo se u ime svih nas, za svaku lepu reč, za svaki šapat tokom testova i za svaki zagrljaj. Ostaje nam da se sećamo lepih trenutaka i da se molimo za tebe lepotice naša. Sada si u boljem svetu i molimo te da nam sačuvaš mesto u raju jer sa sigurnošću možemo reći da to zaslužuješ. Ovaj tim i ovaj razred te nikada neće zaboraviti. Adams zauvek - pisalo je u objavi.

Podsetimo, otac Nebojša je na svom Fejsbuk nalogu objavio snimak svoje ćerke sa drugaricama, na kojima se vidi kako su se provodileu Dubaiju, ali nije poznato da li su snimci nastali baš sa ovog putovanja na kom je Andrijana izgubila život.

- Ono što zovemo početkom, često je kraj. A ono što čini kraj je zapravo samo novi početak. Kraj je ono mesto odakle tek počinjemo. Ovo nije “zbogom”, advokatiću moj, ovo je jedno veliko “hvala”. Za nas rastanak ne postoji. Ne želim ti reći zbogom, gde god da si, uvek ćeš biti u mom srcu - napisao je njen otac.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading