OTKRIVENO SVE O OPERACIJAMA SUZANE MANČIĆ Voditeljka o svemu progovorila javno, niste ni slutili da je ovo menjala na sebi
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić važila je za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena u bivšoj Jugoslaviji, međutim, određenim estetskim zahvatima ni prirodna lepotica nije odolela.

Suzana je poznata po tome što u svom privatnom životu otvoreno govori. Trudi se da za nju ne postoje tabu teme, te je tako priznala da je išla pod nož zadar lepote.

Naime, ona je otvoreno govorila o svim operacijama kojima se podvrgla i kako ističe, ni malo se ne kaje.

Osim operacije kuka koji je morala da operiše zbog zdravstvenih problema, Mančićeva je na svom telu korigovala grudi i nos i to još kao mlada devojka.

- Grudi i nos sam uradila na vreme, kao veoma mlada devojka. Da, nisam želela, što bih ja sad imala neki kompleks zašto imam nos ovakav. A, veliki slikar Mića Popović kada me je upoznao rekao je: ‘Devojko, vi izgledate kao antička boginja’. Samo moj nos je bio ovako, ravan, ali sad kad pogledam možda nije bio loš, ali ja sam želela budem prćasta. I posle toga sam otišla i rešila nos. Posle nekoliko godina rešila sam i grudi i ja sam završila svoje. Eto - ispričala je Suzana Mančić za „Blic“ i dodala da je na probleme sa kukovima zaboavila.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading