Andrijana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara u Dubaiju, padom sa 24. sprata.

Mlada pevačica rođena je 2. novembra 1995. godine, a rodom je iz Bijeljine, Republike Srpske.

Njen otac uputio je poslednji pozdrav svojoj mezimici. Nesrećni čovek ne može da se pomiri sa surovom sudbinom.

- Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele.Donela si radost u moj život. 2. novembra 1995. godine kada si rođena svi su govorili “Anči je sva na tebe”. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvek želio sve najbolje i mnogo volio, znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je tvoja samo reč izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu - napisao je neutešni otac i dodao:

- Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer očevi su uvek posebno slabi na ćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta - napisao je Nebojša, a potom otkrio da se neutepnoj porodici svet srušio kada su saznali za vest o gubitku njihove ćerke:

- Kažu, mala deca mala briga! A realnost je velika deca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš “tata nemaju šporet”. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bi voleo da me sekiraš svaki dan mog života samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje, pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli - napisao je on na Fejsbuku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading