Vila Pajkić
Foto: Printscreen/Printscreen

Ćerka književnice Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, podelila je emotivne trnutke kako je proslavila svoj rođendan. 

Vila Pajkić odlučila je da svoj rođendan proslavili u krugu najbližih prijatelja u jednom prestoničkom kafiću.

Prijatelji su Pajkićevu iznenadili tortom sa dva pingvina na vrhu, a mlada dizajnerka nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, borba za majčino izlečenje obeležila je Vilino detinjstvo, a o tome najbolje svedoči jedna stara obajva njene pokojne majke:

- Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju - rekla je ona tada.

I oni koji je poznaju, kažu da je skromnost osobina koja najviše obeležava Vilu Pajkić, koja je sa 20 godina imala svoju modnu reviju koja je oduševila Beograđane.

- Jako sam zahvalna što sam odmalena počela da crtam i našla nešto što me čini srećnom i čime volim da se bavim. Kasnije je ta ljubav prešla u modni dizajn, u kom sam se veoma pronašla i koji mi dozvoljava da se kreativno izražavam. Pored toga, najviše me zanimaju neka slična polja, kao što su grafički dizajn i fotografija - rekla je ona.

O načinu na koji su je roditelji vaspitali Vila ovako priča:

- Liberal-tradicionalno, zavisi veoma od situacije, težilo je ipak više ka liberalnom. Svakako je bilo veoma zabavno i zanimljivo. Uvek su se trudili da mi daju slobodu da mogu sama da učim i da se pronađem u svojim padovima i usponima. Primarni cilj im je uvek bio da budem srećna i slobodna - rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading