Ana i Anđela
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Vest da se Ana Ćurčić pridružila ekipi Hajp televizije, odjeknula je kao bomba, a najviše zbog činjenice što u istoj firmi već duže vreme radi Anina suparnica iz "Zadruge", Anđela Đuričić

Iako nikada nisu bile ni drugarice ni prijateljice, jer je njihovo upoznavanje krenulo pre godinu dana na veoma neobičan, da ne kažemo ružan način, sada ni jedna ni druga nemaju problem što dele kancelariju, ali i sede sto do stola.

Svaka zna svoje zaduženje i obaveze i sve obavljaju bez tenzije, a kao što je poznato u Hajp porodici sve funkcioniše kao pod konac, što je i sama Ana potvrdila. 

- Ja sam profesionalac, nemam nikakav problem. Bićemo koleginice - rekla je Ana i tako demantovala sva nagađanja i tračeve da između njih dve postoji bilo kakva netrpeljivost.

Podsetimo, Anđela Đuričić uplovila je u emotivnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem kojeg je tada kod kuće čekala vanbračna supruga Ana Ćurčić. U januaru prošle godine Ćurčićeva je dobila ponudu da uđe u "Zadrugu 6" i pred kamerama se obračuna sa suprugom i njegovom devojkom, što je i prihvatila.

Mesecima je publika gledala potresne scene njihovih svađa i nervnih slomova, a Ana je u nekoliko navrata pred kamerama tvrdila da ju je Slavnić psihički i fizički godinama zlostavljao. 

Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani pred sam kraj, a njihova veza nije potrajala ni napolju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading