Nataša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevačica Nataša Bekvalac trudi se da svoju porodicu, koliko je to moguće, sačuva od svakodnevnom izlaganja javnosti, ali se isto tako i neretko svojim pratiocima pohvali koliko je ponosna na svoje mezimice.

Ona na svom Instaghram profilu često objavljuje fotografije iz porodičnog doma koji odiše toplinom i ljubavlju. U kući koja je daleko od gradske buke Nataša živi sa svojim naslednicama, Hanom i Katjom, a imaju i dva psa koji njene pratioce često nasmeju u videima koje pevačica objavljuje.

Natašina ćerka sada je odlučila da zamoli mamu da učine jedno drobro delo i udome psa koji je na ulici bio promrzao, uplašen i u ranama.

Bekvalčeva je odlučila da ispuni želju maloj Katji, pa je tako spasla jednu pudlu koju su veći psi napali. Ona je podelila fotografije psa iz jedne veterinarske ordinacije koja ga je zbrinula i uz njih napisala:

- Njegovu sliku sam nekoliko puta pogledala i rešila da ne reagujem, jer ne mogu svakog psa da spasem sa ulice. Nisam mogla da zaspim - napisala je u prvoj objavi.

- Ja već imam Miška, kojeg su izbacili sa sve braćom i sestrama i to u kesi... Ekstremno je glup, ali prepun ljubavi i nikome ga ne bih dala, ali da se vratim na našu priču - dodala je pevačica, pa nastavila:

- Pokazala sam slike ovog psa Katji koja mi je samo rekla: "Mama, to je moj pas i zvaće se Hepi, 'ajmo po njega". Teško žabu u vodu naterati. Upalile smo auto i krenule po Hepija.

- Da, dobro vidite, ovo je Hepi, ne mogu da se pohvalim da je baš imao toplu dobrodošlicu od strane Lene i Miška, ali živ se pas na sve navikne. Ne mogu vam opisati koliko je ljubavi i haosa uneo u naš dom.

Pas kojeg su, na devojčicin nagovor, udomile, je toliko prihvaćen i voljen da čak spava ušuškan sa pevačicom u krevetu, a pevačicini pratioci bili su oduševljeni humanim potezom njene naslednice.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading