Aleksandar
Foto: Printscreen/Foto: RTS

Aleksandar Ivković (48), poreklom iz Ivanjice, preminuo je u periodu između snimanja kviza "Potera" i emitovanja istog, a sinoć je emitovanja i epizoda sa njim.

Aleksandar je preminuo u septembru prošle godine, a kviz je počeo segmentom "In Memoriam", u znak sećanja na njega.

Naime, od Aleksandra se sinoć oprostio voditelj Jovan Memedović, a sada se opraštaju i brojni prijatelji i poznanici, ali i ostali ljudi koje je ova vest duboko potresla.

- Moj drug, Aleksandar Ivković je za svoje rođendane, u svom stanu, organizovao kvizove u kojima smo sa velikom radošću učestvovali. Njega danas, nažalost, nema među nama - napisao je jedan od njegovih prijatelja.

- Išli smo zajedno u osnovnu školu. Bili smo dobri drugari, odlikaši. On je bio vaspitan, pametan, zanimljiv dečko. Veoma duhovit, drugarčina. To je život. Ode tiho, ali ima nas mnogo koji će ga se sećati - rekla je Jelena R. iz Ivanjice, njegova školska drugarica.

Podsetimo, na zvaničnoj stranici kviza pojavio se snimak iz emisije, u kojem se vidi kako je Aleksandar uspeo da oduševi i tragača Milorada Milinkovića i voditelja Jovana Memedovića svojim znanjem.

- Vi ste premašili sva očekivanja - rekao je Memedović, dok je tragač dodao: "Ovo zaista odavno nisam video, u stvari ne znam da li sam uopšte ikada i video".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading