Ognjen čestitao Mini rođendan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Supruga Ognjena Amidćića, Mina Naumović Amidžić, citirala je folk pevačicu Zoricu Brunclik. Naime, Mina je u drugom stanju i uživa na bolovanju, pa dosadu ubija na društvenim mrežama.

Sve njene objave su i te kako zapažene, a kada je pojedini loše komentarišu, nikome ne ostaje dužna.

- Zorica Brunclik izjavom "da me ne shvatite pogrešno, a u stvari shvatite me kako god hoćete" objasnila pola mog života - objavila je Mina i jasno svima stavila do znanja da je ne dotiču ni hejteri ni kritike.

Podsetimo, od kada se saznalo da je sa Ognjenom i da će mu roditi ćerku, Mina je na udaru zlih. Mnogi su je javno prozivali da mu je uništila brak, ali ona se na to nikada nije obazirala, naprotiv. Na svaku hejtersku opasku ona je svima odgovorila duplo jače.

Inače, Mina i Ognjen su se nedavno venčali tajno. Ona je svom prezimenu dodala njegovo Amidžić, a pre nekoliko dana je obelodanila da će roditi devojčicu.

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna - napisala je Mina, pa dodala:

- Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je Mininoj objavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading