Jelena i Tea
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša oštro je osudila napad na pevačicu Selmu Bajrami zbog njenog nedavnog skandala, i spomenula Teu Tairović.

Naime, Jelena se oglasila na Instagramu i napisala da nije fer što su pojedini napali Selmu zbog pokazivanja dvoglavog orla, a Teu nisu, koja je na svom nastupu na Trgu, za doček Srpske Nove godine, kako Karleuša kaže, pevala albanske pesme.

Jelena je istakla da se stvari moraju nazivati pravim imenom i zapitala se zašto se jedna osuđuje, a druga ne.

- Moramo da budemo fer i stvari nazivamo pravim imenom. Naši srpski mediji osudili su vrsnu pevačicu Selmu Bajrami, zato što je (kao žena albanskog porekla), pevala albansku pesmu i pokazivala albanski pozdrav negde u inostranstvu. Kada je pevačica Tea Tahirović pre neki dan pevala albanske pesme uz trbušni ples, u srcu Beograda, na dočeku Srpske Nove godine ispred Narodnog pozorišta, osude nije bilo. A i zašto bi. Muzika spaja i ne poznaje granice. Beograd je metropola i otvoren je za sve ljude. Ali... Zašto se jedna osuđuje, a druga ne? Ne smemo biti licemerni - napisala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, Jelena Karleuša je u toku današnjeg dana prokomentarisala svoj nastup koji je održala uoči novogodišnje noći ispred Skupštine Srbije, a onda se osvrnula i na koleginicu Teu Tairović, koja je ove godine pevala Trgu za Pravoslavnu Novu godinu.

Na fotografiji koju je podelila Jelena, jasno se vidi da Tea nosi istu bundu koju je Jelena nosila kada je nastupala na istom mestu, samo u drugoj boji.

Jelena nije krila šokiranost, te je stavila i znak upitnika.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading