Silvija Jung
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Pre tačno 20 godina, pevačica Silvija Jung napustila je svoju rodnu Srbiju u potrazi za novim putevima i prilikama.

Inače, Silvija Jung je svoj put započela kao traganje za srećom odvodeći je do Nemačke, gde je našla ne samo svoju drugu domovinu već i ljubav svog života. Udala se i izgradila porodični život u Nemačkoj, ali srce joj uvek kuca za Srbiju.

Silvija već nekoliko godina uspešno radi u državnom sektoru Nemačke, ali veliku bol doživljava nakon gubitka supruga, zbog čega i napravila veliku medijksu pauzu. 

Iako mnoge pevačice započinju svoje karijere u ranoj mladosti, Silvija je svoju muzičku avanturu počela sa zrelijih 40 godina. Izjavljuje da je verovala da se sve dešava u pravom trenutku i da godine nisu prepreka za ostvarenje snova.

- Možda sam počela kasno, ali ljubav prema muzici i želja za izražavanjem kroz nju nisu vezane za broj godina. Verujem da svako ima svoje vreme i da se snovi ostvaruju onda kada treba - istakla je Silvija.

Silvija Jung je postala prepoznatljiva po svom snažnom vokalu, ali javnost posebno obraća pažnju na nju tokom njenog tamičenja u popularnom šou programu "Nikad nije kasno" osvajajući srca publike širom Balkana.

- Ja sam snimala i ranije pesme, prvu pesmu sam snimila pre 10 godina, ali nekako narod me upoznaje malo bolje kroz emisiju "Nikad nije kasno". Iz takmičenja vučem samo lepe uspomene, stekla sam dosta prijatelja, a na iznenađenje mnogih možda se uskoro desi i jedan duet ali vam neću reći sa kim.

Silvija nikada nije izgubila veru u ljubav prema muzici, pa je tako nedavno objavila novu pesmu pod nazivom "Imperija"koja je za samo nekoliko nedelja postala ozbiljan hit. Silvija Jung dokazuje da snovi nemaju rok trajanja, a ljubav prema onome što radite može vas voditi do neočekivanih visina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading