Sergej o svom životu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pop zvezda Sergej Pajić je zajedno sa svojim producentom i najbližim saradnikom Kristijanom Krisom Đukanovićem progovorio o poslovnim planovima i zajedničkim projektima, ali i bivšim ljubavima, kolegama sa estrade, sujeti i teškim siutacijama u kojima su se našli na putu ka uspehu.

Kako je objasnio, pokajao se zbog povlačenja iz javnosti, ali ne krije da su mu ljubavni skandali odlična životna lekcija.

Sergej Pajić

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nikada više neću dopustiti da se povučem u sebe i sa muzičke scene zbog privatnih problema koji zapravo nisu ni bili toliko veliki koliko sam ja želeo da smirim glavu. Kada sve saberem i oduzmem, čovek mora sam da razbije glavu o zid da bi nešto iz toga izuvkao. Sećam se koliko puta su me roditelji savetovali oko nekih devojaka, ali nisam slušao. Pustili su me da to sam prođem jer od toga nema bolje škole. Uvek sam bio impuslivan, radio i govorio ono što mi u tom trenutku dođe. Vremenom sam samo naučio kada treba, a kada ne da reagujem - iskren je Pajić koji se nerado priseća bivših ljubavi i nemilih situacija koje je doživeo nakon što je saznao da je njegova devojka Sandra rodila dete drugom muškarcu.

- Nakon tog skandala sa bivšom sam isključio telefon na dvadeset dana. Nisam mogao da ga koristim koliko sam poziva imao. Nisam bio ni za šta i provodio sam vreme samo sa porodicom. Kasnije sam shvatio da je to proces odrastanja, ali i da će tek biti udaraca koje donosi javni posao. Moja želja je da budem na samom vrhu muzičke scene, pa sam što pre morao da prihvatim situacije koje nisu prijatne i ne idu uz moju prirodu. Bivša prijateljstva, ljubavi i skandale sam ostavio u prošlosti i danas sam zahvalan na tome - zaključuje muzička zvezda u podkastu "Da li si OK?" dok njegov producent i najbliži saradnik Kris poručuje da su nesrećne ljubavi često odlična inspiracija za muziku.

Sergej Pajić

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Oduvek sam se vodio time da čovek mora da sagleda različite situacije sa različitih strana. Biram da teške situacije gledam kao inspiraciju. Iskren da budee, često su bolja inspiracija za rad nego kada je sve kako treba. Takođe sam za to da se poslovni i privatni život potpuno razdvoji i da se na sve moguće načine ogradimo da privatni problemi ne utiču na stvaranje. Sve je do čoveka i volje da napravi kvalitetnu priču za koju će se držati bilo da je odlično ili da nije. Ljubav ne treba da utiče na posao i obrnuto, a u ovom trenutku mi je važnije da koristim inspiraciju za stvaranje nego da menjam cure. Biće vremena za sve - iskren je Kris.

Šta su sve Sergej i Krist dodatno rekli o devojkama, muzici i kolegama pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading