NAPUMPA USTA, ZADNJICU, I ODE NA SPLAV: Brutalna izjava Verice Rakočević, nije mogla da prećuti: To je bolest!
Foto: Blic tv printskrin

Modna kreatorka Verica Rakočević navukla je veliki gnev javnosti nakon izjave o mladim devojkama koje podlažu estetskim korekcija i, kako ističe ona, menjaju nesavršenosti na svom telu.

Verica je istakla da nikako ne podržava preterivanje, a nakon ove izjave, komentari su krenuli da se nižu.

- Nigde nisam videla tu količinu prostakluka kod mladih devojaka koliko sam videla kod nas. Videla sam možda u nekim delovima, zemljama, taj neki primitivan, poluobrazovan svet koji naj taj način opstaje i živi - rekla je ona i nastavila:

- Prosto, ja to smatram bolešću. Bolešću roditelja koji svojoj deci to dozvoljavaju. Možete vi na vreme da naučite dete da mu je mnogo bitnije da pročita dobre knjige, da vidi dobru predstavu, da se bavi nekim poslom koji će ga ispuniti i oplemeniti nego da napumpa zadnjicu, usta, nadogradi kosu i nokte i da ode na splav - bila je iskrena Verica.

- Ta manija, mislim da je prisutna - govorim sad za Beograd i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha - istakla je ona, a haos je tek usledio, mada, uprkos brojnim negativnim komentarima, većina je onih koji se slažu sa ovom njenom izjavom.

Podsetimo, Brak Verice Rakočević i njenog supruga Veljka Kuzmančevica, pod budnim je oko javnosti, a glavna tema je njihova, kako mnogi kažu, velika razlika u godinama, tačnije 35, a iako oni tvrde da im to ne predstavlja problem i da, ako su oni okej sa tim, niko ne treba da vodi brigu o tome.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading