Jelena i Sanja
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Voditeljka Sanja Marinković ugostila je u svojoj emisiji, sada već davne 2003. godine, pevačicu Jelenu Karleušu, tada regionalnu zvezdu u usponu.

Sanja je tada, po mnogima, veoma oštro komentarisala karijeru Jelene Karleuše, ni ne sluteći da će to izazvati gnev na mrežama, a ni sama Karleuša joj nije ostala dužna.

- Ko je kriv sto još nisi ništa uspela da uradis konkretno? - krenula je Sanja, a Jelena je odmah odgovorila:

- Ko kaže da nista nisam uspela da uradim? Jel ti znas, imas neki konkretan primer? - bila je izrevoltirana Jelena i odmah je aludirala na to da se Sanja nije dobro pripremila za emisiju.

 

 

Sanja je potom pitala Jelenu da li razmislja o daljim stvarima, ili o tome treba da razmislja njena majka Divna, što je Jelenu dodatno iznerviralo i odmah je upitala Marinkovićevu da li uopšte zna ko joj je u emisiji i da li je u redu da se postavljaju takva pitanja bilo kome.

Snimak njihove rasprave objavljen je na jednom Tiktok profilu, a odmah su krenuli da se nižu komentari da je Sanja veoma neprofesionalno vodila emisiju i da je sve vreme delovalo kako da postoji veliki animozitet između njih, a vi procenite šta je od toga istina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading