TIJANA EM NE MOŽE DA PREBOLI VUKA MOBA Na sve načine pokušava da dođe do njega, evo šta je sada uradila
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Tijana Milentijević i reper Vuk Mob nedavno su prekinuli svoju kratkotrajnu aferu, a sve se više čini da Žena od sultana ne može da se pomiri sa raskidom.

Iako je nedavno istakla da je trenutno fokusirana na svoju karijeru i pesme, te da nema u planu brak ili svadbu u skorije vreme, najnovijim postupkom dovela je u pitanje svoju iskrenost.

Naime, Tijana je putem Instagrama podelila svoje najnovije fotografije, a ono što je većini korisnika ove društvene mreže privuklo pažnju nije pevačicin izgled, već pesma koju je dodala uz fotku. 

U pitanju je pesma "Roze" koja se nalazi na najnovijem albumu njenog doskorašnjeg dečka Vuka Moba.

- Ti nisi žena, ti si đavo - glasile su reči koje je ona dodala uz svoju sliku. 

Tijana je ovim postupkom jedan deo svojih fanova navela na mišljenje da se nešto promenilo u njihovom odnosu, dok je drugi deo fanova mišljenja da pevačica samo ne može da preboli repera, te na sve načine pokušava da mu se približi.

Podsetimo, Tijana je nedavno govorila o svom trenutnom odnosu sa reperom. 

- Mi smo u odličnim odnosima, situacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo tako da ćemo videti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, videćemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja - rekla je Tijana Milentijević za portal Srbija Danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading