Milić Vukašinović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Legendarni roker Milić Vukašinovć otkrio je kako proslavlja Božić, a potom priznao jednu veoma bolnu stvar.

Naime, pevač je otkrio da je svaki praznik lep, ali da više nije to to, nakon što roditelj izgubi dete.

- Praznici su posebni u životu svakog čoveka pa samim tim i uspomene utiču na to pojačano doživljavanje istih. Posebno je bolno kada izgubite nekog svog bliskog, a naročito rođeno dete i baš zbog toga ni jedan praznik nema više nikakvu draž, ako sam taj praznik slavio sa svojim detetom koga više nema - istakao je bivši roker, te dodao da li se preispituje da je nešto moglo biti drugačije.

- Nema šta da se preispitujem, jeste moglo biti drugačije da me je moja prva žena Vera, a Majina mama, poslušala da ne pravimo decu jer sam znao da će moje dete naslediti moju genetiku, prirodu i narav sadržanu u besomučnom preterivanju u svakom doživljaju života, pojačanom opijatima... Sebi nisam mogao da uskraćujem to po cenu života, pa je bilo ono: “Ko preživi pričaće”, ali moja ćerka nije preživela i znao sam da će to tako da bude i nisam mogao tu ništa da promenim - iskren je Vukašinović za Blic.

Podsetimo, proslavljeni muzičar Milić Vukašinović (73) se već neko vreme suočava sa zdravstvenim izazovima, zbog čega je već nekoliko puta hospitalizovan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading