Aleksandra Prijović
Foto: Printscreen/Foto: BlicTv

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović progovorila je o svom braku sa Filipom Živojinovićem i otkrila do sada nepoznate detalje.

Naime, ona je priznala oko čega se najviše svađaju i istakla da nekada promene i sobu usled nesuglasica.

- Ne, tu smo isti, zato što on, na primer, isti smo i po pitanju da kada smo ljuti, onda to podjednako nas i drži. A, isto tako, nekako krenemo normalno, pričamo kao, ništa se nije desilo. Sve je okej. Ali mi nemamo, mi zaista nemamo ne znam ni ja koje svađe. Mene, na primer, mene najviše nerviraju neke gluposti. Na primer, što neće da spusti roletne do kraja, ja ne mogu da spavam ako nije skroz mrak i onda se iznerviram i odem u drugu sobu. Kažem, eto, sad podigni roletne i spavaj. Ili klima, to nam je najveći problem od prvog dana. Meni je hladno, ja ne mogu da podnesem, a on stavi na 19. I njemu nikada dovoljno hladno, meni nikada dovoljno toplo i tu smo u problemu - rekla je ona, a dotakla se i poslovne saradnje između njih i da li tu ima svađa, budući da je on deo njenog tima, a piše joj i pesme:

- To me nikada niko nije pitao, i sa njim mi se to nikada nije desilo. Napisao je on dosta pesama, pa sigurno kada je on u pitanju deset pesama već kod kuće, ali da mi se neka ne sviđa ja bih rekla iskreno sve. Samo iskreno. A koja je poenta da ga lažem - dodaje Prijovićka.

Aleksandra ističe da ona ne ćuti nikada i da je svesna da mora da bude odmerena na televiziji, ali u privatnom životu nije tako.

Ne, ja ne ćutim. Možda ovako izgledam mirno, za mene je televizija mesto gde zaista treba biti odmeren, to je moje mišljenje, ali ja uvek pričam ono što mislim zaista. Svakako da nisam toliko baš mirna, ja sam više malo živac, to jest Filip nije uopšte, a ja jesam i ako me nešto nervira, ako postoji neki problem on je taj koji može da ćuti a ja sam ta koja će reći iste sekunde da mi nešto smeta. Neću sačekati. Sekund neću bukvalno sačekati. Odmah moram da kažem - istakla je Aleksandra u emisiji "Baklanskom ulicom" koja se emituje na Blic televiziji.

Podsetimo, Aleksandra se, gostujući u pomenutoj emisiji, takođe slomila na pomen oca i majke. Istakavši tom prilikom da joj je bilo veoma teško kada ih je videla zajedno na njenom koncertu, uzevši u obzir da su oni rastavljeno od njene treće godine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading