Maja Berović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Maja Berović postala je majka pre dve godine, a budući da svog naslednika do sada nije skroz pokazala javnosti, rešila je i da to promeni, a povod je predivan.

Naime, Maja je uradila set porodičnih fotografija sa naslednikom Lavom za Božić, koje su sve oduševile, a ovo je ujedno i njegovo prvo pojavljivanje.

Oni su pozirali u pidžamama, a Maja je imala i poruku za sve.

- Srećan i blagosloven Bozic svima koji slave. Želim vam srecu,mir i blagostanje.Hristos se rodi - napisala je Maja.

Podsetimo, Maja je svog supruga Alena upoznala kada je bila maloletna, a on je tada dolazio na njene nastupe. Venčali su se 2016. godine u Grčkoj, a sina su dobili prošle godine.

Jednom prilikom za medije je govorila kako su se upoznali i kako se između njih rodila ljubav:

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - rekla je ona jednom prilikom.

Nakon nekog vremena započeli su vezu, ali i zajednički život, a kako je pevačica jednom prilikom istakla svoju odluku najteže je bilo saopštiti majci, međutim, ona se nije bunila.

Alen se, inače, uspešno bavi privatnim biznisom. Na početku njihove veze on je vozio kamione, a danas poseduje svoje kamione i ima oko 83 zaposlena čoveka, kako navode bosanski mediji. Njegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading