Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevačica Edita Aradinović otkrila je za medije da se kaje zbog reči izgovorenih na račun Jelene Karleuše i njenih novih albuma.

Naime, ona je istakla da je nekada "jezičara" i da uopšte nije tako mislila, a onda priznala da je postupak bio bezveze.

Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno "nije moja šoljica čaja" u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro, mnogo njenih pesama sam izvodila. Onda se desio taj bezveze postupak koji neću dalje da širim. Nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje - izjavila je Edita na jednoj crnogorskoj televiziji.

Pevačica Edita Aradinović prisustvovala je promociji novih albuma Jelene Karleuše, ali je nakon događaja istakla da joj se ne dopadaju, što je izazvalo reakciju pop dive koja je bila blaga, iako su mnogi očekivali žestok odgovor.

- Biću opet diplomata, ali to su Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Marija Šerifović i Devito - rekla je Edita.

- A Jelena Karleuša ne? - upitali su je novinari.

- Not my cup of tea (Nije moja šoljica čaja, prim. aut.) - rekla je Edita.

Jelena Karleuša se oglasila tada na Instagramu i istakla da je umorna od borbe.

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije ni bitno šta na primer Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova... Ali traj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova uzeo je maha kao nikada do sada. Razumem ja da se najjači napadaju, ali... Ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je Jelena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading