Viki Miljković i Taške
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Brojne poznate ličnosti otkrile su danas kako se u njihovom domu proslavlja Badnje veče, kako teku pripreme za Božić, a jedna od njih je i pevačica Viki Miljković.

Viki je otkrila šta se nalazi na njenoj prazničnoj trpezi, a onda oduševila fotografijom.

- Badnje veče je uvek posno, jedemo na podu, priprema se tradicionalno posni pasulj prebranac, mesi se česnica. Na trpezi se nađe i dosta suvog voća - rekla je ona i dodala:

- Za Božić ide mrsna trpeza, spremaju se kolači, sarme, pečenje, supe, baš nešto posebno. Mi južnjaci volimo da kuvamo i da spremamo pa tako i ja volim da kuvam, ali za božićnu trpezu imaju svoje tradicionalne načine kako se spremaju - ispričala je Viki.

Kako kaže, ponosna je jer je prave vrednosti uspela da prenese i na sina Andreja koji je već godinama deo hora, pomaže sveštenicima i učestvuje u liturgiji.

- Mislim da je to jedna divna stvar. Mislim da bi svi roditelji trebalo da deci što više pričaju o tome i da ih polako uvode u neke prave vrednosti - iskrena je Viki koja ima jasan stav po pitanju tradicije:

- Da ih uvode u veru polako, da poštujemo svoju, ali i tuđu jer se tako razvija ljubav. Tako se razvija osećaj kod dece da pomažu jedni drugima, da budu saosećajni, da imaju emocije da veruju i grade svoj stav – objasnila je Viki za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Миомир

06.01.2024 20:27

Ови тзв. Певачи се толико хвале да су досадни ко скотиви!!! Ајде бре кога брига како ви славите, шта је бре вама доста више хвалисања само ви знате шта и како се ради_слави!!! Хахааххаахбреаххааххабре_____.