Jelena i Duško
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mnogi su se pitali da li će pop diva Jelena Karleuša i njen suprug, bivši fudbaler Duško Tošić, zajedno provesti Badnji dan i Božić, a sada je stigao odgovor i na to pitanje.

Naime, Tošić je odveo svoje naslednice, Atinu i Niku, u svoje rodno selo Orlovat, odakle se oglasio i podelio emotivne kadrove iz porodičnog doma.

Na fotografiji se vide i deca njegove sestre Katarine, a svi su zajedno pozirali i igrali se sa kućnim ljubimcima.

Ipak, Jelena se nije nalazila na fotografijama, ali verujemo da je Duško samo danas u poseti svojoj porodici, a da će svi zajedno sutra biti na okupu, kako običaji i nalažu.

Podsetimo, i sama Jelena je nedavno javnosti objasnila šta se dešava između nje i Duška.

- Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku - rekla je ona i dodala:

- Duško već duže vreme nema komentar na mene, ali dobro. Ako ikada bude bio spreman da priča o svemu ovome kao i ja, to je saasvim u redu! Ne mogu bilo koga na to da nateram mačem - istakla je ona za Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading