BEKI BEKIĆ SAZNAO ŠOK ISTINU O ĆERKI Pevač nije ni slutio da će to da mu uradi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako ne voli da iznosi detalje iz privatnog žiovta, Beki je nedavno otkrio kako su reagovali na ovu neočekivanu situaciju.

- Iznenadila nas je. Samo nam je rekla sutra budite tu i tu, venčavamo se. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla: "Šta radite sutra? E mi se venčavamo". Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani - rekao je jednom prilikom Beki za domaće medije.

Malo ko zna da Bekijeva starija ćerka slika i prilika svog oca koja je pokrenula Jutjub kanal na kome se prikazuju animirani muzički spotovi namenjeni najmlađima.

I dok tata Beki piše i komponuje dečije pesmice, Emilija ih peva, ali uz tatinu pomoć. Kaže da, iako Beki ima 40-godišnje muzičko iskustvo, često je ona ta koja vodi muzičku priču dečijeg kanala "Beba B".

- On uživa u ovome što radi sa mnom, to je nešto potpuno novo i drugačije od onoga što je radio. Ipak, i kada pevamo, ja ga više puta vraćam, jer krene da peva trilere (smeh). Mnogo je zanimljivo i često mu se dešava. Jeste moj tata, ali je profesionalac u poslu i stvarno zna da se prešalta iz dečijeg moda u odrasli - s osmehom priča i otkriva šta se ovih dana krčka u njihovom studiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading