Ognjen
Foto: Printscreen/Printscreen

Vest da je voditelj Ognjen Amidžić ponovo stao na "ludi kamen", odjeknula je u domaćoj javnosti, ali malo je poznata i činjenica da je Mina Naumović zapravo Ognjenova treća supruga!

Javnosti je svakako poznata njegova bivša supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, ali ono što je manje poznato jeste i njegov prvi brak sa Milicom Marković.

Ognjen i Milica su se upoznali pre dve decenije, u zgradi Pinka, gde su oboje radili. Ona je kasnije napustila informativnu redakciju i zaposlila se u marketingu jedne kompanije.

Amidžić je jednom prilikom ispričao i kako je više puta pokušavao da veri Milicu, ali je na kraju ona zaprosila njega. Gala slavlje se desilo u junu 2006. godine, u manastiru Kaona kod Šapca, a ljubav se ugasila posle četiri godine

Varnice su sevnule na prvi pogled, a Ognjen je svojevremeno ispričao kako je više puta pokušavao da veri Milicu, ali je na kraju ona zaprosila njega.

OVDE pogledajte kako izgleda Ognjenova prva supruga Milica.

U zajedničkom saopštenju naveli su da će ostati prijatelji, ali da svako nastavlja svojim putem, a Milica, ekspert u oblasti komunikacija, danas se retko pojavljuje u javnosti.

Podsetimo, Ognjen i Danijela su u braku bili celu deceniju, a imaju desetogodišnjeg sina Matiju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading